lördag

Bikiniform

"Sätt full fart mot bikiniformen!" Överallt, på löp, i mail, i tidningar kommer dessa hurtfriska uppmaningar till förändringar av kroppsformen. Jag kanske redan har bikiniformen intrimmad! I de flesta fall ligger en diskrepans mellan min form och den jag läser om. Och vilken är rätt? Min eller någon annans?
 
Det är lördagsmorgon och jag kryper högre upp i soffan, sveper filten om mej och har inga måsten inplanerade. Vädret kräver inte att jag ska gå ut så "den som lever får se" vad denna lördag kommer att bjuda på.

21:32
Ett besök på Kupolen resulterade i blommiga stövlar och ett par skor. Gräsmattan är också klippt. 


Kristian 27 år, skriver i sin blogg, I kroppen min, om sig och sitt liv med sjukdomen som bryter ner och och burar in livet. Jag berörs och känner står tacksamhet över livet jag lever.


Mellan hägg och syren...

Inga kommentarer: